9000

9000

Aimpoint® 9000 punapistetähtäin on jo vuosikymmeniä ollut luotettava valinta metsästäjille, jotka haluavat tähtäimen joka toimii varmasti joka tilanteessa. 9000 -sarjan tähtäimissä on klassinen 30mm runkoputkeen tukeutuva kiinnitysjärjestelmä, mekaaninen säädin valon voimakkuudelle ja ne voidaan asentaa sopimaan sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. 9000-sarja tarjoaa käyttäjäystävällistä optiikkaa lyömättömällä hinta-laatusuhteella. 9000™ -sarjan tähtäimet suunniteltiin pääasiassa metsästyskivääreille mutta ne nousivat nopeasti myös jousimetsästäjien ja revolveriampujien suosioon. Pienistä suuriin riistaeläimiin - 9000™ -sarjan punapistetähtäimet tarjoavat nopeutta ja tarkkuutta kaikille ampujille ja pysyvät uskollisena kumppanina jälkipolville saakka.

Aimpoint 9000SC

Aimpoint 9000SC

Aimpoint® 9000SC on monipuolinen ja kompakti punapistetähtäin, joka tarjoaa kestävän ja luotettavan käyttökokemuksen. Aimpoint® 9000SC on keskipitkä tähtäin, joka on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi lyhyempien kiväärien, puoliautomaattisten aseiden ja magnum-käsiaseiden kanssa.

Aimpoint 9000SC-NV

Aimpoint 9000SC-NV

Aimpoint® 9000SC-NV on pienikokoinen ja kestävä punapistetähtäin, ja yhteensopiva pimeänäkölaitteiden kanssa. Aimpoint® 9000SC-NV on keskipitkä tähtäin, joka on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi lyhyempien kiväärien, puoliautomaattisten aseiden ja magnum-käsiaseiden kanssa.

Aimpoint 9000L

Aimpoint 9000L

Aimpoint® 9000L on täyspitkä tähtäin, joka tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta ja nopean tähtäyksen, metsästitpä peuraa, hirveä, karhua tai villisikaa. 9000L on suunniteltu ensisijaisesti vakio- ja magnumkokoisiin kivääreihin.

Parallaksivapaa punapiste

Valoa taittavien kaksoislinssiensä ansiosta Aimpointin punapistetähtäinten LED-valo on aina tähtäimen optisen akselin suuntainen, silmän asennosta riippumatta. Tämän ansiosta tähtäys- ja osumakohta ovat aina täsmälleen samat.

Säädettävä punapisteen koko

Tähtäimet ovat myös säädettävissä erilaisiin valo-olosuhteisiin. Kun tähtäinpisteen intensiteettiä kasvatetaan, myös pisteen koko kasvaa, mistä voi olla hyötyä tilanteissa, joissa nopealiikkeinen saalis vaatii äärimmäisen nopeaa kohteen paikallistamista. Vastaavasti pienempi intensiteetti ja pistekoko sopivat loistavasti pitkiin ja erityistä tarkkuutta vaativiin laukauksiin.

Blogi ja uutiset

Punapistetähtäin haulikkoon?