Punapistetähtäimet

Punapistetähtäimet

Aimpoint-punapistetähtäin on valmis silloin, kun sinäkin. Punapistetähtäin on todistettu ylivoimaiseksi sekä nopeudessa että tarkkuudessa: sitä käytettäessä voi pitää molemmat silmät auki, mikä parantaa havainnointikykyä ja tarkkuutta. Aimpoint-punapistetähtäimet toimivat kaikissa valo- ja sääolosuhteissa, aina paukkupakkasista helteisiin. Vedenpitävyys, sopivuus kaikkiin eri aseisiin sekä vuosissa mitattava paristonkesto tekee Aimpointista metsästäjän parhaan ystävän.

Aimpoint 9000SC

Aimpoint 9000SC

Aimpoint® 9000SC on monipuolinen ja kompakti punapistetähtäin, joka tarjoaa kestävän ja luotettavan käyttökokemuksen. Aimpoint® 9000SC on keskipitkä tähtäin, joka on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi lyhyempien kiväärien, puoliautomaattisten aseiden ja magnum-käsiaseiden kanssa.

Aimpoint 9000SC-NV

Aimpoint 9000SC-NV

Aimpoint® 9000SC-NV on pienikokoinen ja kestävä punapistetähtäin, ja yhteensopiva pimeänäkölaitteiden kanssa. Aimpoint® 9000SC-NV on keskipitkä tähtäin, joka on suunniteltu ensisijaisesti käytettäväksi lyhyempien kiväärien, puoliautomaattisten aseiden ja magnum-käsiaseiden kanssa.

Aimpoint 9000L

Aimpoint 9000L

Aimpoint® 9000L on täyspitkä tähtäin, joka tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta ja nopean tähtäyksen, metsästitpä peuraa, hirveä, karhua tai villisikaa. 9000L on suunniteltu ensisijaisesti vakio- ja magnumkokoisiin kivääreihin.

Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint® Hunter H30S tähtäimen ohut ja kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan kompakteihin tai kevyisiin aseisiin. H30S sopii erinomaisesti käytettäväksi tavallisissa tai lyhyissä kivääreissä, sekä puoliautomaattikivääreissä, yhdistelmäkivääreissä ja drillingeissä.

Aimpoint Hunter H30L

Aimpoint Hunter H30L

The Aimpoint® Hunter H30L tähtäin sopii erinomaisesti käytettäväksi vakio- ja magnumkokoisissa kivääreissä, ja se sopii kaikille metsästäjille, jotka haluavat täysimittaisen tähtäimen klassisen ulkonäön.

Aimpoint Hunter H34S

Aimpoint Hunter H34S

Aimpoint® Hunter H34S:n hienovarainen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan pienikokoisiin ja kevyisiin aseisiin. H34S soveltuu erinomaisesti käytettäväksi pulttilukko- tai puoliautomaattikivääreissä, yhdistelmäkivääreissä, drillingeissä ja magnum-käsiaseissa.

Aimpoint Hunter H34L

Aimpoint Hunter H34L

The Aimpoint® H34L punapistetähtäin sopii käytettäväksi kivääreissä, joissa on vakio- tai magnum-toiminnot. Sen muotoilu muistuttaa perinteistä suurentavaa kiikaritähtäintä, jota monet metsästäjät arvostavat.

Aimpoint Micro H-2

Aimpoint Micro H-2

Aimpoint® Micro H-2 sopii lähes kaikkiin asetyyppeihin ja jousiin. Se tarjoaa pienikokoisen ja matalaprofiilisen optiikan metsästäjille.

Aimpoint Micro S-1

Aimpoint Micro S-1

Aimpoint® Micro S-1 on suunniteltu käytettäväksi erityisesti haulikoissa. Se tarjoaa pienikokoisen, matalaprofiilisen optiikan haulikolla metsästäville.

Aimpoint Acro C-1

Aimpoint Acro C-1

Aimpoint® Acro C-1 on täysin umpinainen punapistetähtäin, joka vie uskomattoman vähän tilaa millä tahansa aseella.

Aimpoint Acro C-2

Aimpoint Acro C-2

Aimpoint® Acro C-2 on Acro-sarjan seuraava sukupolvi optimoidulla teknologialla.

Aimpoint Comp C3

Aimpoint Comp C3

Aimpoint® CompC3 on luokkansa kevyin tähtäin, joka on suunniteltu erityisesti käytettäväksi aina, kun tarvitset kompaktia 30 mm putkella varustettua tähtäintä.