Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint® Hunter H30S tähtäimen ohut ja kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan kompakteihin tai kevyisiin aseisiin. H30S sopii erinomaisesti käytettäväksi tavallisissa tai lyhyissä kivääreissä, sekä puoliautomaattikivääreissä, yhdistelmäkivääreissä ja drillingeissä. Tässä tähtäimessä on tarkka 2 MOA:n piste ja 30 mm halkaisija, joka vakiona tarjoaa laajan valikoiman kiinnitysrenkaita. Siinä on anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo. Hiljaisilla digitaalisilla painikkeilla kirkkauden voimakkuuta voi säätää nopeasti ja helposti olosuhteista riippumatta. Nyt mukana läpinäkyvät flip cover-linssisuojat. Tyylikäs mutta kestävä Hunter H30S tarjoaa mahdollisuuden ampua molemmat silmät auki ja keskittyä kohteeseen, tilannetietoisuutta uhraamatta - tärkeä etu jokaiselle metsästäjälle.

Paino

235 g

Koko

207 x 56 x 56 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

2 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

20 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Ei

Patterin kesto

50 000 h Päivänvaloasetuksella 7 (15 000 Lux, huoneenlämpötila)

Patteri

CR2032, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Ei sisälly

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint-kestävyys. Upotettavissa 1 metriin asti.

Virtaa säästävä punapiste monipuolisilla säädöillä

50 000 tuntia (yli viisi vuotta) jatkuvaa toimintaa yhdellä akulla. Äänetön digitaalinen painikesäätö helpottaa käyttöä kentällä hanskat kädessä. 12-asentoinen digitaalinen painikesäätö.

Kaikenkattava kiinnitys

Kahden kiinnitysrenkaan järjestelmä on yhteensopiva lähes kaikkien 30 mm:n kiinnikkeiden kanssa.