Aimpoint Acro C-2

Aimpoint Acro C-2

Aimpoint® Acro C-2 on Acro-sarjan seuraava sukupolvi optimoidulla teknologialla. CR2032-paristokoon ja dioditekniikan ansiosta Acro C-2 kestää 5 vuotta jatkuvaa käyttöä 6/10-päivävaloasetuksella. Tehokas LED mahdollistaa kirkkaan 3.5 MOA:n pisteen. Acro-sarjan laaja valikoima saatavilla olevia kiinnitysratkaisuja tekee siitä monikäyttöisen tähtäimen, jota voidaan käyttää useissa eri aseissa, kuten haulikoissa ja kivääreissä, tai esimerkiksi toissijaisena tähtäimenä. Tämä pikku tähtäin on testattu 20 000 laukauksella .40 kaliiperin pistoolin luistilla, ja se on osoittautunut johtavaksi niin kestävyydessä kuin luotettavuudessa. Acron etuihin luottavat niin lainvalvojat, armeijat, metsästäjät ja urheiluampujat. Koteloitu malli tekee siitä luotettavan ja käyttökelpoisen kaikissa sääolosuhteissa. Acro C-2 on kevyt ja pienikokoinen tähtäin, joka tarjoaa nopean tähtäyksen ja rajattoman näkökentän.

Paino

60 g

Koko

47 x 33 x 31 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

3.5 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

20 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Kyllä

Patterin kesto

50 000 h Päivänvaloasetuksella 6 (15 000 Lux, huoneenlämpötila)

Patteri

CR2032, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Integrated Acro™ Interface

Säädettävä tähtäimen kirkkaus

2 pimeänäköyhteensopivaa asetusta ja 8 päivävaloasetusta. 3.5 MOA:n (Minute of Angle) punapiste joka tarjoaa nopean tähtäyksen lyhyellä välimatkalla, sekä tarkkuutta pidemmällä etäisyydellä.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Suljettu rakenne tuo mielenrauhaa - kaikki elektroniset komponentit on suljettu turvallisesti kotelon sisään, joten kosteus tai pölyt eivät häiritse LED:n ja heijastavan linssin välistä reittiä. Upotettavissa 5 metriin asti.

Erinomainen valinta toiseksi tähtäimeksi

Kiikaritähtäimen ohelle - sopii toissijaiseksi tähtäimeksi lyhyemmillä etäisyyksillä.

Nopea ja yksinkertainen pariston vaihto

Paristo on kiinnitetty tähtäimen sivuun ja siihen pääsee helposti käsiksi itse tähtäintä irrottamatta, joten tähtäin on aina valmiina käyttöön. 15 000 tuntia (yli 1,5 vuotta) jatkuvaa käyttöä.