Aimpoint 9000L

Aimpoint 9000L

Aimpoint® 9000L on täyspitkä tähtäin, joka tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta ja nopean tähtäyksen, metsästitpä peuraa, hirveä, karhua tai villisikaa. 9000L on suunniteltu ensisijaisesti vakio- ja magnumkokoisiin kivääreihin. Tämä optiikka tarjoaa tavanomaisen Aimpointin tehokkuuden ja luotettavuuden edullisesti. Aimpoint 9000L kestää äärimmäisetkin metsästysolosuhteet. Sen perusrakenne on sama kuin sotilaskäytössäkin hyväksi todetussa Comp-sarjassa, ja siinä on pidennetty runkoputki kahta rengaskiinnitystä varten. Saatavana 2 ja 4 MOA:n pistekoolla.

Paino

230 g

Koko

203 x 56 x 51 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

2 MOA / 4 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

12 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Ei

Patterin kesto

50 000 h Päivänvaloasetuksella 7 (15 000 Lux, huoneenlämpötila)

Patteri

1/3N, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Ei sisälly

Parallaksivapaa punapiste

Valoa taittavien kaksoislinssiensä ansiosta Aimpointin punapistetähtäinten LED-valo on aina tähtäimen optisen akselin suuntainen, silmän asennosta riippumatta. Tämän ansiosta tähtäys- ja osumakohta ovat aina täsmälleen samat.

Säädettävä punapisteen koko

Tähtäimet ovat myös säädettävissä erilaisiin valo-olosuhteisiin. Kun tähtäinpisteen intensiteettiä kasvatetaan, myös pisteen koko kasvaa, mistä voi olla hyötyä tilanteissa, joissa nopealiikkeinen saalis vaatii äärimmäisen nopeaa kohteen paikallistamista. Vastaavasti pienempi intensiteetti ja pistekoko sopivat loistavasti pitkiin ja erityistä tarkkuutta vaativiin laukauksiin.

Huoltovapaa runko

Ominaisuuksien lisäksi Aimpoint on panostanut erityisesti kestävyyteen. Varsinaisia huoltotoimenpiteitä ei tarvita, kunhan muistaa tarkistaa, että sekä paristokotelo että säätövivut on huolellisesti kiristetty ennen kuin tähtäin altistetaan roiskeille, lumelle tai upotetaan veden alle. Linssin puhdistukseen riittää tavallinen paperi tai kangas, ja tähtäin on syytä kuivata mahdollisimman pian kastumisen jälkeen.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint kestävyys. Upotettavissa 5 metriin asti.