Aimpoint Hunter H30L

Aimpoint Hunter H30L

The Aimpoint® Hunter H30L tähtäin sopii erinomaisesti käytettäväksi vakio- ja magnumkokoisissa kivääreissä, ja se sopii kaikille metsästäjille, jotka haluavat täysimittaisen tähtäimen klassisen ulkonäön. Hunter H30L tarjoaa äärimmäistä tarkkuutta 2 MOA:n pisteellä ja eteen sijoitetulla säätöjärjestelmällä, joka takaa nopeamman tähtäämisen. Voidaan asentaa kaikilla tavallisilla 30 mm:n renkailla. Sen rakenne on erittäin kestävä, ja digitaaliset voimakkuusasetukset varmistavat, että Hunter H30L on valmis kaikkiin sääolosuhteisiin ja valaistuksiin, joita metsästäjät kohtaavat. Nyt mukana läpinäkyvät flip cover-linssisuojat! Hunter H30L tarjoaa ensiluokkaista laatua ja luotettavuutta metsästäjille, jotka ampuvat perinteisillä pulttilukkokivääreillä suurissa kaliipereissa.

Paino

247 g

Koko

240 x 56 x 56 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

2 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

20 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Ei

Patterin kesto

50 000 h Päivänvaloasetuksella 7 (15 000 Lux, huoneenlämpötila)

Patteri

CR2032, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Ei sisälly

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint-kestävyys. Upotettavissa 1 metriin asti.

Virtaa säästävä punapiste monipuolisilla säädöillä

50 000 tuntia (yli viisi vuotta) jatkuvaa toimintaa yhdellä akulla. Äänetön digitaalinen painikesäätö helpottaa käyttöä kentällä hanskat kädessä. 12-asentoinen digitaalinen painikesäätö.

Kaikenkattava kiinnitys

Kahden kiinnitysrenkaan järjestelmä on yhteensopiva lähes kaikkien 30 mm:n kiinnikkeiden kanssa.