Hunter

Hunter


Aimpoint® Hunter -sarja on suunniteltu metsästäjille, jotka haluavat hyödyntää punapistetähtäimen etuja perinteisessä kiikaritähtäimen muodossa. Hunter™ -sarjan tähtäimien putken halkaisija on joko 30 tai 34 mm, kuten tyypillisissä kiikaritähtäimissä. Jos sinulla on jo kiikaritähtäin, joka on kiinnitetty 30 tai 34 mm renkailla, voit helposti vaihtaa sen Hunter -sarjan punapistetähtäimeen lyhyempiä ampumaetäisyyksiä varten, esimerkiksi ajojahtiin. Ainutlaatuista Hunter -sarjassa ovat hiljaiset ja selkeät painikkeet punapisteen kirkkauden säätämiseen. Riippumatta siitä, käytätkö hanskoja vai et, painikkeet ovat nopeasti käytettävissä. Hunter -sarjan tähtäimiä on saatavissa kahdella eri pituudella: S ja L, jossa L-versio sopii paremmin pitempiin aseisiin, kuten Magnum-kaliiperisiin aseisiin.

Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint Hunter H30S

Aimpoint® Hunter H30S tähtäimen ohut ja kompakti muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan kompakteihin tai kevyisiin aseisiin. H30S sopii erinomaisesti käytettäväksi tavallisissa tai lyhyissä kivääreissä, sekä puoliautomaattikivääreissä, yhdistelmäkivääreissä ja drillingeissä.

Aimpoint Hunter H30L

Aimpoint Hunter H30L

The Aimpoint® Hunter H30L tähtäin sopii erinomaisesti käytettäväksi vakio- ja magnumkokoisissa kivääreissä, ja se sopii kaikille metsästäjille, jotka haluavat täysimittaisen tähtäimen klassisen ulkonäön.

Aimpoint Hunter H34S

Aimpoint Hunter H34S

Aimpoint® Hunter H34S:n hienovarainen muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan pienikokoisiin ja kevyisiin aseisiin. H34S soveltuu erinomaisesti käytettäväksi pulttilukko- tai puoliautomaattikivääreissä, yhdistelmäkivääreissä, drillingeissä ja magnum-käsiaseissa.

Aimpoint Hunter H34L

Aimpoint Hunter H34L

The Aimpoint® H34L punapistetähtäin sopii käytettäväksi kivääreissä, joissa on vakio- tai magnum-toiminnot. Sen muotoilu muistuttaa perinteistä suurentavaa kiikaritähtäintä, jota monet metsästäjät arvostavat.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint kestävyys. Upotettavissa 1 metriin asti.

Virtaa säästävä punapiste monipuolisilla säädöillä

50 000 tuntia (yli viisi vuotta) jatkuvaa toimintaa yhdellä akulla. Äänetön digitaalinen painikesäätö helpottaa käyttöä kentällä hanskat kädessä. 12-asentoinen digitaalinen painikesäätö.