Aimpoint Acro C-1

Aimpoint Acro C-1

Aimpoint® Acro C-1 on täysin umpinainen punapistetähtäin, joka vie uskomattoman vähän tilaa millä tahansa aseella. Acro C-1:ssä on tarkka, 3.5 MOA:n piste. Se on kehitetty ja optimoitu käytettäväksi optiikkavalmiissa pistooleissa yhdessä Acro-jalustan kanssa. Acro-sarjan laaja valikoima saatavilla olevia kiinnitysratkaisuja tekee siitä monikäyttöisen tähtäimen, jota voidaan käyttää useissa eri aseissa, kuten haulikoissa ja kivääreissä, tai esimerkiksi toissijaisena tähtäimenä. Koteloitu malli tekee siitä luotettavan ja käyttökelpoisen kaikissa sääolosuhteissa, ja koska tätä pikku tähtäintä on testattu 20 000 laukauksella .40 S&W-kaliiperin pistoolin luistilla, se on osoittautunut johtavaksi niin kestävyydessä kuin luotettavuudessa. Aimpoint Acro C-1 on kevyt ja pienikokoinen tähtäin, joka tarjoaa nopean tähtäyksen ja rajattoman näkökentän niin metsästäjille kuin urheiluampujillekin. He kaikki luottavat Acron etuihin.

Paino

60 g

Koko

47 x 30 x 31 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

3.5 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

17 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Kyllä

Patterin kesto

Enemmän kuin 1.5 vuotta käyttöä 6 asetuksella

Patteri

CR1225, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Integrated Acro™ Interface

Säädettävä tähtäimen kirkkaus

2 pimeänäköyhteensopivaa asetusta ja 8 päivävaloasetusta. 3.5 MOA:n (Minute of Angle) punapiste joka tarjoaa nopean tähtäyksen lyhyellä välimatkalla, sekä tarkkuutta pidemmällä etäisyydellä.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Suljettu rakenne tuo mielenrauhaa - kaikki elektroniset komponentit on suljettu turvallisesti kotelon sisään, joten kosteus tai pölyt eivät häiritse LED:n ja heijastavan linssin välistä reittiä. Upotettavissa 5 metriin asti.

Erinomainen valinta toiseksi tähtäimeksi

Kiikaritähtäimen ohelle - sopii toissijaiseksi tähtäimeksi lyhyemmillä etäisyyksillä.

Nopea ja yksinkertainen pariston vaihto

Paristo on kiinnitetty tähtäimen sivuun ja siihen pääsee helposti käsiksi itse tähtäintä irrottamatta, joten tähtäin on aina valmiina käyttöön. 15 000 tuntia (yli 1,5 vuotta) jatkuvaa käyttöä.

Parallaksivapaa punapiste

Valoa taittavien kaksoislinssiensä ansiosta Aimpointin punapistetähtäinten LED-valo on aina tähtäimen optisen akselin suuntainen, silmän asennosta riippumatta. Tämän ansiosta tähtäys- ja osumakohta ovat aina täsmälleen samat.