Aimpoint Micro H-2

Aimpoint Micro H-2

Aimpoint® Micro H-2 sopii lähes kaikkiin asetyyppeihin ja jousiin. Se tarjoaa pienikokoisen ja matalaprofiilisen optiikan metsästäjille. Ylivoimaisten optisten linssien ja huippuluokan linssipinnoitteiden ansiosta punapisteen optinen suorituskyky, muoto ja selkeys ovat parantuneet merkittävästi. Integroidun, hiilikuituvahvisteisen kiinnitysjärjestelmän ansiosta tähtäin on erittäin matala, ja mukana toimitetaan vaihdettavat sovitinlevyt, jotka sopivat useimpiin tähtäinkiskoihin. Kirkas 2-4 MOA:n piste mahdollistaa tarkan ja varman tähtäyksen. Micro H-2 parantaa huomattavasti tähtäystarkkuutta metsästys- tai kiekkoammunnassa.

Paino

130 g

Koko

79 x 45 x 48 mm

Materiaali

Luja alumiini

Suurennos

1X - Ei suurennusta

Punapisteen koko

2 MOA / 4 MOA

Punapiste

Punainen valo 650 nm aallonpituus

Osumapisteen korjaus

13 mm, 100 m päässä (1 naksu)

Pimeänäkölaite yhteensopiva

Ei

Patterin kesto

50 000 h Päivänvaloasetuksella 8 (15 000 Lux, huoneenlämpötila)

Patteri

CR2032, 3V, Lithium

Valon läpäisykyky

Keskimäärin 60% 420 - 700 nm etäisyydellä

Kiinnitys

Micro™ Standard Mount for Weaver / Picatinny

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint-kestävyys. Upotettavissa 5 metriin asti.

Virtaa säästävä punapiste monipuolisilla säädöillä

50 000 tuntia (yli viisi vuotta) jatkuvaa toimintaa yhdellä akulla. Äänetön digitaalinen painikesäätö helpottaa käyttöä kentällä hanskat kädessä. 12-asentoinen digitaalinen painikesäätö.

Kolme eri pistekokoa

Saatavissa 2, 4 ja 6 MOA:n pistekoolla. Vertaansa vailla olevat pinnoitetut linssit parantavat tähtäyskokemusta merkittävästi.