Micro

Micro

Aimpoint® Micro -sarja asettaa uuden standardin äärimmäisen kestävälle, kompaktille ja monipuoliselle punapistetähtäimelle. Micro -sarja on suunniteltu kestämään kovimmatkin rekyylit ja siihen luottavat metsästäjät, kilpa-ampujat ja ammattikäyttäjät ympäri maailman. Aimpoint Micro on täydellinen valinta nopeutta tarkkuutta ja kestävyyttä ajatellen, olipa käytössäsi sitten itselataava kiväärialusta, haulikko, jousiase tai perinteisempi metsästyskivääri. Micro sopii erityisesti ajojahtitähtäimeksi, jossa nopea ampuminen ratkaisee saaliin kaadon. Jos samalla tähtäimellä on tarkoitus havainnoida ja myös osua hiukan pitemmälle, Micro -sarjan tähtäimet ovat täysin yhteensopivia Aimpointin oman 3x -suurentimen kanssa.

Aimpoint Micro H-2

Aimpoint Micro H-2

Aimpoint® Micro H-2 sopii lähes kaikkiin asetyyppeihin ja jousiin. Se tarjoaa pienikokoisen ja matalaprofiilisen optiikan metsästäjille.

Aimpoint Micro S-1

Aimpoint Micro S-1

Aimpoint® Micro S-1 on suunniteltu käytettäväksi erityisesti haulikoissa. Se tarjoaa pienikokoisen, matalaprofiilisen optiikan haulikolla metsästäville.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Anodisoitu, erittäin luja alumiinikotelo, puolimatta musta väri. Legendaarinen Aimpoint kestävyys. Upotettavissa 1 metriin asti.

Virtaa säästävä punapiste monipuolisilla säädöillä

50 000 tuntia (yli viisi vuotta) jatkuvaa toimintaa yhdellä akulla. Äänetön digitaalinen painikesäätö helpottaa käyttöä kentällä hanskat kädessä. 12-asentoinen digitaalinen painikesäätö.