Acro

Acro


Aimpoint julkaisi täysin uuden tähtäinvaihtoehdon pistooleihin, kun Acro™ -sarjan tähtäimet tuotiin markkinoille vuonna 2018. Suljettu muotoilu suojaa punapistettä erittäin tehokkaasti mudalta, lialta tai muilta elementeiltä. Tähtäimen suojattu muotoilu varmistaa, että tähtäin on aina valmiina, olipa kyseessä mutainen vesilinnunpyynti, toiminnallisen ammunnan pölyinen stage tai räntäsade pistooliradalla. Acro-sarja on vuosi vuodelta todistanut kestävyyden sekä luotettavuuden ja on rakennettu ylittämään kaikkien käyttäjien kestävyys- sekä tarkkuusvaatimukset.

Acro-sarjan tähtäimet ovat kompaktiudestaan ja keveydestään huolimatta äärimmäisen kestäviä. Ne ovat täysin suljettuja ja vedenkestäviä, mikä takaa luotettavan toiminnan kaikissa sääolosuhteissa. Tämä suljettu rakenne suojaa tähtäintä pölyltä, lialta ja iskuilta, mikä tekee niistä ihanteellisia vaativiin käyttöolosuhteisiin.

Aimpoint Acro -tähtäimet tarjoavat kirkkaan ja selkeän punapisteen, joka mahdollistaa nopean ja tarkan tähtäyksen. Punapisteen kirkkautta voidaan säätää helposti, mikä varmistaa optimaalisen näkyvyyden erilaisissa valaistusolosuhteissa. Tämä on erityisen tärkeää tilanteissa, joissa nopea reagointi ja tarkkuus ovat avainasemassa.

Acro-sarjan tähtäimet ovat erittäin monipuolisia ja yhteensopivia eri aseiden kanssa. Niiden kompakti koko ja kevyt rakenne tekevät niistä erinomaisen valinnan erityisesti käsiaseisiin, mutta ne soveltuvat hyvin myös kivääreihin ja haulikoihin. Kiinnitysvaihtoehtojen monipuolisuus mahdollistaa tähtäinten helpon ja tukevan kiinnityksen erilaisiin aseisiin. Käytettävyys on Aimpoint Acro -sarjan tähtäinten keskeinen ominaisuus. Ne on suunniteltu intuitiivisiksi ja helppokäyttöisiksi, mikä mahdollistaa nopean kohdistuksen ja säätämisen. Pitkä paristonkesto varmistaa, että tähtäin on aina valmis käyttöön, ja käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän tähtäimensä toimii luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Aimpoint Acro -sarja on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta kaikille ampujille. Näiden tähtäinten kestävyys, tarkkuus ja monipuolisuus tekevät niistä erinomaisen valinnan metsästäjille, kilpailuampujille ja taktiseen käyttöön. Aimpointin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon näkyy selvästi Acro-sarjassa, tarjoten ampujille huipputason punapistetähtäimen, johon he voivat luottaa kaikissa olosuhteissa.

Aimpoint Acro C-1

Aimpoint Acro C-1

Aimpoint® Acro C-1 on täysin umpinainen punapistetähtäin, joka vie uskomattoman vähän tilaa millä tahansa aseella.

Aimpoint Acro C-2

Aimpoint Acro C-2

Aimpoint® Acro C-2 on Acro-sarjan seuraava sukupolvi optimoidulla teknologialla.

Aimpoint Acro S-2

Aimpoint Acro S-2

Punapistetähtäin haulikkoon integroidulla tähtäinkiskokiinntyksellä ja suurella, 9 MOA:n punapisteellä

Säädettävä tähtäimen kirkkaus

2 pimeänäköyhteensopivaa asetusta ja 8 päivävaloasetusta. 3.5 MOA:n (Minute of Angle) punapiste joka tarjoaa nopean tähtäyksen lyhyellä välimatkalla, sekä tarkkuutta pidemmällä etäisyydellä.

Kestävä rakenne säässä kuin säässä

Suljettu rakenne tuo mielenrauhaa - kaikki elektroniset komponentit on suljettu turvallisesti kotelon sisään, joten kosteus tai pölyt eivät häiritse LED:n ja heijastavan linssin välistä reittiä. Upotettavissa 5 metriin asti.

Blogi ja uutiset

Punapistetähtäin haulikkoon?